ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λίβερπουλ: Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Κάριους

Λίβερπουλ: Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Κάριους

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λορι Κάριους ο οποίος έκανε δύο παιδαριώδη λάθη στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, δέχεται τις τελευταίες ημέρες ακόμη και μηνύματα για την ζωή του.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας, που βρίσκεται σε εμφανώς έξαιρετικά κακή ψυχολογική κατάσταση, ζήτηση κατ΄ επανάληψη συγγνώμη για την απόδοση του στον τελικό, κάτι όμως, που όπως φαίνεται δεν αγγίζει ορισμένους ανεγκέφαλους.

Χαρακτηριστικά είναι μερικά απ΄ αυτά τα μηνύματα, στα οποία άγνωστοι εύχονται στον Κάριους να πεθάνει από καρκίνο (!), ενώ σε άλλες περιπτώσεις εξαπολύονται απειλές για την ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα τέτοιου είδους μηνύματα και άπαντες θα γίνουμε μέλη σχετικής έρευνας», δήλωσε στον βρετανικό Τύπο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μερσεϊσάϊντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.