ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αιγύπτιος δικηγόρος πάει δικαστικά τον Ράμος ελέω Σαλάχ – Μήνυση 1 δισ. ευρώ!

Αιγύπτιος δικηγόρος πάει δικαστικά τον Ράμος ελέω Σαλάχ – Μήνυση 1 δισ. ευρώ!

Ο Σέρχιο Ράμος και το μαρκάρισμά του στον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League, συνεχίζουν να απασχολούν την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο. Δικηγόρος από την Αίγυπτο κατέθεσε μήνυση εναντίον του, αξιώνοντας ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Το απίστευτο μένος εναντίον του Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Κιέβου, δεν λέει να «σωπάσει», με το πιο απίθανο «επεισόδιο» να γράφεται στην Αίγυπτο, όπου ένας δικηγόρος κινήθηκε νομικά κατά του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας το απίστευτο ποσό του 1 δισ. ευρώ, για σωματική και ψυχική βλάβη στον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ και της εθνικής του ομάδας.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα Μέσα της αφρικανικής χώρας, ο δικηγόρος τόνισε ότι «ο Ράμος σκόπιμα τραυμάτισε τον Σαλάχ και θα πρέπει να τιμωρηθεί για την ενέργειά του. Ήδη έχω κινήσει τις νομικές διαδικασίες στη FIFA καταθέτοντας μήνυση. Θα ζητήσω αποζημίωση, η οποία μπορεί να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τη φυσική και την ψυχολογική βλάβη του Ράμος στον Σαλάχ και στον λαό της Αιγύπτου.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις και έγινε… viral στα social media, με πολλούς ποδοσφαιρόφιλους να επικροτούν την προσπάθεια του Αιγύπτιου, ο οποίος σίγουρα θα κερδίσει τα «φώτα» της δημοσιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.