ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κίνημα στο διαδίκτυο απαιτεί τιμωρία του Ράμος για το μαρκάρισμα στο Σαλάχ – 400.000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί!

Κίνημα στο διαδίκτυο απαιτεί τιμωρία του Ράμος για το μαρκάρισμα στο Σαλάχ – 400.000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί!

Κέρδισε έναν ακόμα τελικό Champions League. Πήρε την κούπα ως αρχηγός και τη σήκωσε στον αέρα. Μέθυσε από τη σαμπάνια της επιτυχίας. Πήρε και ένα καλό πριμ. Τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να είναι ευτυχισμένος; Να μην είναι ο… Σέρχιο Ράμος!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Ισπανός αμυντικός κατάφερε να βγει νικητής, αλλά να είναι… χαμένος στη μεγαλύτερη διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων, καθώς το μαρκάρισμά του, το οποίο να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής έκρινε πως ήταν κανονικό και δεν έδωσε ούτε φάουλ, προκάλεσε τον τραυματισμό του Αιγύπτιου σταρ της Λίβερπουλ, Μο Σάλαχ και την αναγκαστική αντικατάστασή του.

Δύο μόλις 24ωρα μετά τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Champions League, πάνω από 400.000 υπογραφές έχουν ήδη συγκεντρωθεί, με ένα και μοναδικό αίτημα. Την τιμωρία του «ινδιάνου», όπως είναι το παρατσούκλι του, ο οποίος, προφανώς άθελά του, έκρινε εν πολλοίς την έκβαση του αγώνα, θέτοντας εκτός μάχης τον καλύτερο παίκτη των «κόκκινων» και τη μόνιμη πηγή κινδύνου για τα πρώτα 19 λεπτά της σπουδαίας αναμέτρησης για την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι οργανωτές του «κινήματος» στο διαδίκτυο ξεκίνησαν με ένα απλό ερώτημα. Πρέπει ή όχι να τιμωρηθεί ο Ισπανός αμυντικός; Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, πάνω από 400.000 «ναι» έκαναν την εμφάνισή τους.

Το «ψήφισμα» είναι απλό και απευθύνεται στην UEFA και στη FIFA. «Να τιμωρηθεί με βάση το βίντεο ο Σέρχιο Ράμος».

Οι αντιδράσεις είναι τόσο μεγάλες, που ένας δικηγόρος από την Αίγυπτο ζητεί αποζημίωση ενός δισ. ευρώ από τον Ράμος, αν ο Σάλαχ δεν προλάβει να είναι έτοιμος στο Μουντιάλ που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Ρωσίας. Μιλώντας στην τηλερόραση, ο Bassem Wahba υποστήριξε ότι η ενέργεια του Ισπανού αμυντικού της «βασίλισσας» ήταν εσκεμμένη και ότι πρέπει να τιμωρηθεί.

Τότε, ξεκίνησε το μεγάλο κίνημα κατά του Ράμος, με συνέπεια 48 ώρες μετά τον τελικό, να έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 400.000 υπογραφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Σέρχιο Ράμος δεν έδειξε μεταμέλεια, γράφοντας πως το ποδόσφαιρο σου δείχνει άλλοτε το καλό και άλλοτε το κακό του πρόσωπο και ότι «πάνω απ’ όλα είμαστε συνάδελφοι» με τον Αιγύπτιο επιθετικό, στον οποίο, ωστόσο, ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.