Προπονητής Βασιλείας: «Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι τα πιο κρίσιμα της σεζόν»

Προπονητής Βασιλείας: «Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι τα πιο κρίσιμα της σεζόν»

Ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις που έκανε εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Δικέφαλο για τα προκριματικά του Champions League (την ερχόμενη Τρίτη στην Τούμπα).

«Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά δεν με κάνει να μην… κοιμάμαι τα βράδια. Ξέρουμε πως αυτά τα ματς είναι πάντα δύσκολα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα πιο σημαντικά για την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν. Αν προκριθούμε, τότε εξασφαλίζουμε τον μίνιμουμ στόχο μας, που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League» τόνισε ο Ράφαελ Βίκι και πρόσθεσε για την κρισιμότητα της αναμέτρησης ««Είναι πολύ σημαντική από οικονομικής άποψης. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε και να βρεθούμε στη φάση των ομίλων».

Από κει και πέρα ο Βίκι μίλησε και για τις σημαντικές απώλειες που είχε η ομάδα του κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.
«Όλοι θα θέλαμε να διατηρήσουμε το βασικό κορμό της ομάδας. Ωστόσο, γνωρίζαμε ότι θα έρθουν προτάσεις για παίκτες όπως ο Λάνγκ, ο Ελγιουνούσι και ο Βάτσλικ. Έτσι είναι ο τρόπος λειτουργίας της Βασιλείας όμως. Κάθε καλοκαίρι πουλάμε σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας και τους αντικαθιστούμε με άλλους. Για τον λόγο αυτό και το χειμώνα φέραμε πίσω τους Στόκερ και Φράι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αναφερόμενος στο κατά πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα του από τις αλλαγές τόνισε:
«Μακροπρόθεσμα τίποτα δεν αλλάζει για εμάς. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο Λανγκ και ο Ελγιουνούσι δεν θα είναι μαζί. Από την άλλη αποκτήσαμε τον Άλντο Καλούλου, που πιστεύουμε ότι είναι ένας παίκτης που έχει πολλές δυνατότητες για το μέλλον. Επίσης έχουμε τον Όμλιν που είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.