ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκτός Βασιλείας ο Βίκι! Με υπηρεσιακό προπονητή θα αγωνιστεί στο δεύτερο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ

Εκτός Βασιλείας ο Βίκι! Με υπηρεσιακό προπονητή θα αγωνιστεί στο δεύτερο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ

Νέα αναστάτωση στη Βασιλεία, αφού η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League, οδήγησε στην απόλυση του προπονητή Ράφαελ Βίκι, με τον Αλεξάντερ Φράι να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τεχνικός.

Με προσωρινή λύση στον πάγκο της, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Ελβετία, η Βασιλεία, που ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ράφαελ Βίκι, λίγα 24ωρα μετά την ήττα της ομάδας στην Τούμπα για το δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Η κατάσταση στην αντίπαλο του Δικεφάλου του Βορρά δεν ήταν καλή τον τελευταίο καιρό και επιδεινώθηκε από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που οδήγησε στην «πόρτα» της εξόδου, τον προπονητή της.

Ως εκ τούτου, θα αγωνιστεί με υπηρεσιακό τεχνικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας, με τον παλαίμαχο επιθετικό και νυν προπονητή της εφηβικής ομάδας, Αλεξάντερ Φράι, να αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο, σε συνεργασία με τον Μάρκο Σόλιμπαουμ.

Η ανακοίνωση για τον Βίκι

https://twitter.com/FC_Basel_en/status/1022472504688955392

Η ανακοίνωση για τον Φράι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/FC_Basel_en/status/1022475188271816704

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.