Λουκέρνη – Ολυμπιακός 1-3 (Τελικό)

Λουκέρνη – Ολυμπιακός 1-3 (Τελικό)

Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοίμασε άριστα την ομάδα του, οι νέοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις κι οι κατά μεγάλο ποσοστό αλλαγμένοι από πέρυσι «ερυθρόλευκοι» ισοπέδωσαν τη Λουκέρνη (4-0), που αποδείχθηκε βέβαια εμφανώς κατώτερη των περιστάσεων.

Παρακολουθήστε εδώ live την εξέλιξη του αγώνα

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ο Ολυμπιακός κερδίζει με 3-1 και περνάει στην επόμενη φάση. Ο Καρεμπέ τα λεει με τον κόουτς Βάιλερ της Λουκέρνης.

Τρία λεπτά έξτρα χρόνος.

82′ ΓΚΟΛ. Ο νεοεισελθών Ντεμασάι με σουτ μειώνει σε 3-1. Ο Σουρπφ βρήκε εμπόδιο τον Γιαννιώτη που απέκρουσε αλλά ο Ντεμασάι βγήκε σε θέση βολής και χωρίς να τον καλύπτει κανείς για να σκοράρει.

80′ Ποντένσε σε Φετφατζίδη και σουτ του δεύτερου άουτ.

75′ Ψηλά άουτ το φάουλ του Λάζαρου.

68′ ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛ. Φέτφα και Ποντένσε συνεργάζονται τρομερά, ο Πορτογάλος κάνει ένα σουτ που αποκρούεται αλλά ο Γκερέρο είναι εκεί που πρέπει και σε κενή και αφύλαχτη εστία κάνει το 3-0.

66′ Φάουλ του Σνέουλι και κόντρα και θα μπορούσαμε να είχαμε αυτογκόλ καθώς το διώξιμο του Γιαννιώτη πήγε πάνω στον Μπουχαλάκη.

61′ Ο Γιαννιώτης θα βγει έγκαιρα τώρα για να κρατήσει το μηδέν πίσω.

59′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!! Λάζαρος ξαναχτυπά και 2-0. Σε φάση που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και μετά στο κεφάλι του Μιράντα από το κόρνερ έφτασε στα πόδια του Λάζαρου για να κάνει το 0-2 και να φτάσει τα 4 τέρματα σε 2 ματς με την Λουκέρνη.

56′ Φάουλ του Λούκας πάνω στον Γκερέρο. Και κίτρινη στον Λούκας Άλβες.

48′ Ο Γιαννιώτης βγαίνει και ‘καθαρίζει’ μία επικίνδυνη φάση διώχνοντας με τα χέρια του.

Σεντρα στο 2ο μέρος

ΤΕΛΟΣ Α’ ΜΕΡΟΥΣ. 0-1 ο Ολυμπιακός με ένα ακόμα ματς όπου βρίσκει δίχτυα ο Λάζαρος.

40′ Ο Καμαρά κόβει τον Σίντλερ και μετά ο Ομάρ γυρίζει στον Γιαννιώτη που επιχειρεί να βρει με την μία τον Γκερέρο.

38′ Ένα φάουλ τώρα ο Ολυμπιακός. Τσιμίκας και Λάζαρος στο φάουλ. Η μπάλα από τα πόδια του Λάζαρου στην άλλη πλευρά και σε σημείο που δεν βγάζει φάση.

28′ Ο Γκερέρο χάνει τετ α τετ. Στην φάση αυτή θα μπορούσε να είχε ‘σπάσει’ την μπάλα στον Ποντένσε για το γκολ.

24′ Γκολ με κεφαλια Λαζάρου! Σέντρα Ομαρ, ο Γκερέρο βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και μετα ‘γεμάτα’ ο Λάζαρος για το τέρμα!

18′ Ο Σουρπφ απειλεί την εστία του Γιαννιώτη με σουτ. Εξω τελικά η μπάλα.

15′ Σουταρα Καμαρα και μεγάλη επέμβαση ο Σάλβι.

8′ Δοκάρι από την προσπάθεια του Φορτουνη!!!

3′ Ο Ποντενσε δεν προλαβαίνει βαθιά μπαλιά του Φορτούνη.

Σέντρα στο ματς

Οι εντεκάδες

Λουκέρνη: Σαλβι, Αλβες, Ελεκε, Σουρπφ και ως αρχηγός, Σουλτζ, Γκρεθερ, Σνεουλι, Σίντλερ, Ογκρινιτς, Βοκα και Γκβιλα.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Καμαρά, Μπουχαλακης, Φορτούνης και ως αρχηγός, Γκερέρο, Λάζαρος, Ομάρ, Τσιμικας, Μιράντα, Βούκοβιτς και Ποντενσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.