ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ: Αναχώρηση για Ολλανδία για την πρεμιέρα του Champions League (φώτο)

ΑΕΚ: Αναχώρηση για Ολλανδία για την πρεμιέρα του Champions League (φώτο)

Το πρωί της Τρίτης (18/9), η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για την Ολλανδία και το Άμστερνταμ, ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με τον Άγιαξ.

Η Ένωση ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κόντρα στον «Αίαντα», το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) στις 19:55 και οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν από το «Ελ. Βενιζέλος». Στο «στρατόπεδο» του «Δικέφαλου» υπάρχει αισιοδοξία για την πρεμιέρα στα… αστέρια, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Βασίλη Μπάρκα.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ό,τι βγει. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με τα προηγούμενα παιχνίδια, είμαστε σε όμιλο του Champions League και όπως είπα και πριν πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε ικανοί να κάνουμε τη ζημιά εκεί μέσα και για αυτό ακριβώς πηγαίνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ΑΕΚ που ταξίδεψε για την Ολλανδία είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.