ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Δείτε τα 23 γκολ των αγώνων της Τρίτης

Champions League: Δείτε τα 23 γκολ των αγώνων της Τρίτης

Το πρώτο πιάτο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League είχε 23 γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραλίγο να «γκελάρει» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Champions League, όμως χάρη στον Νταβίντ Σίλβα έφτασε στην ανατροπή και νίκησε με 2-1 τη Χόφενχαϊμ. Η Σαχτάρ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η Λυών μέσα σε 2 λεπτά μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

O Άγιαξ αν και βρέθηκε μόλις στο 4΄ πίσω στο σκορ από την Μπάγερν κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Μόναχο και… βλέπει πρωτιά στον όμιλο της ΑΕΚ. Εύκολο και ξεκούραστο βράδυ για την Ρόμα στο Ολίμπικο απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν (5-0) με χατ τρικ Τζέκο, σκούρα τα βρήκε στη Μόσχα η Ρεάλ που γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ (1-0), με τους Μαδριλένους να σημαδεύουν τρεις φορές τα δοκάρια!

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να κάνει χατ-τρικ εν τη απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Γιούνγκ Μπόιζ. Στο χειρότερο ποιοτικά παιχνίδι της ημέρας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Old Trafford», με μοναδική κερδισμένη την Γιουβέντους.

Χόφενχαϊμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Λιόν – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-2

ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3

Μπάγερν Μονάχου – Αγιαξ 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HpCC9h77x1c

Ρόμα – Πλζεν 5-0

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=59eVUISLNcw

Γιουβέντους – Γιουνγκ Μπόις 3-0
https://www.youtube.com/watch?time_continue=342&v=mHjwIBT8svM

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια 0-0


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.