ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΑΕΚ – Μπάγερν 0-2: «Έπεσε» μαχόμενη – Μαρτίνεθ και Λεβαντόβσκι σε 122 δευτερόλεπτα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα (βίντεο)

ΑΕΚ – Μπάγερν 0-2: «Έπεσε» μαχόμενη – Μαρτίνεθ και Λεβαντόβσκι σε 122 δευτερόλεπτα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα (βίντεο)

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στην ανώτερη Μπάγερν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έτσι δέχθηκε την ήττα με 0-2 στο ΟΑΚΑ με τα γκολ των Χάβι Μαρτίνεθ (61΄) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (63΄).

Η Ένωση δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μετά τα παιχνίδια απέναντι στον Άγιαξ και την Μπενφίκα, ενώ η Μπάγερν μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες στον 5ο όμιλο του Champions League, ενώ οι Βαυαροί ανέβηκαν στην πρώτη θέση και περιμένουν το αποτέλεσμα της συνάντησης που έπεται, ανάμεσα στον Άγιαξ και την Μπενφίκα.

Ουζουνίδης: «Ήταν δίκαιη η νίκη της Μπάγερν. Είναι άλλου επιπέδου, είχε υπομονή και βρήκε τις ευκαιρίες σε μικρό χρονικό διάστημα να τελειώσει το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ».

Live η εξέλιξη:

Τελικό αποτέλεσμα. ΑΕΚ – Μπάγερν 0-2.

90′ Τρία τα λεπτά του επιπρόσθετου χρόνου στο ματς.

87′ Ο Μπακασέτας αλλάζει ωραία για τον Χουλτ στην αριστερή πλευρά. Η πρώτη προσποίηση του Σουηδού έπιασε, η δεύτερη όχι κι έχασε την μπάλα από τον Βάγκνερ.

84′ Αλλαγή και για την ΑΕΚ. Ο Γκάλο στη θέση του Γαλανόπουλου.

84′ Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Βάγκνερ στη θέση του Λεβαντόβσκι.

77′ Ο Μίλερ κάνει τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, ο Λεβαντόβσκι κάνει το κοντρόλ με το στήθος – πάσα για τον Ρόμπεν, ο Λαμπρόπουλος απομακρύνει.

76′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Αλέφ στη θέση του Μάνταλου.

75′ Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Μίλερ στη θέση του Ναμπρί.

72′ Κάθετη πάσα του Μπακασέτα στον Χουλτ, ο Σουηδός δέχεται το φάουλ καθώς έβγαινε από αριστερά.

64′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μπογέ στη θέση του Κλωναρίδη.

63′ ΓΚΟΛ για την Μπάγερν (Λεβαντόβσκι) και ΑΕΚ – Μπάγερν 0-2: Ο Ναμπρί βγαίνει από αριστερά, σπάει την μπάλα στον Ραφίνια, εκείνος κάνει την παράλληλη σέντρα από αριστερά – η άμυνα της ΑΕΚ έχει μείνει στάσιμη – κι ο Λεβαντόβσκι σε κενή εστία πετυχαίνει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της

62′ Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Γκορέτσκα στη θέση του Χάμες.

61′ ΓΚΟΛ για την Μπάγερν (Χάβι Μαρτίνεθ) και ΑΕΚ – Μπάγερν 0-1. O Ναμπρί εκτός περιοχής κι ελαφρώς αριστερά τροφοδοτεί τον Χούμελς – τον οποίον έχει ξεχάσει η άμυνα της ΑΕΚ – εκείνος σπάει την μπάλα έξω προς τον Ρόμπεν. Το σουτ του Ολλανδού με το αριστερό κοντράρει στον Λαμπρόπουλο, ο Χάβι Μαρτίνεθ κεντρικά εντός περιοχής με τη μία – δεν τον έχει προλάβει ο Χουλτ – στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

52′ Εξαιρετική προσπάθεια του Γαλανόπουλου στη μεσαία γραμμή, αποφεύγει τον Τιάγκο, δίνει αριστερά στον Μπακασέτα. Το σουτ εκείνου, φεύγει άουτ.

50′ Ο Ραφίνια βγάζει πανέξυπνα κάθετα για τον Ναμπρί, ο Γερμανός γλίστρησε.

47′ Ο Ραφίνια βγάζει στον Λεβαντόβσκι από την αριστερή πλευρά, ο Λαμπρόπουλος τον κλείνει εξαιρετικά.

Έναρξη β’ ημιχρόνου

Ημίχρονο στο ματς. ΑΕΚ – Μπάγερν 0-0.

45’+1′ Ο Ρόμπεν μπαίνει από τα δεξιά εντός περιοχής, σπάει την μπάλα γυρίζοντας προς τα έξω, ο Σιμόες απομακρύνει.

42′ Ο Ρόμπεν φεύγει από αριστερά, συγκλίνει με την κλασική του κίνηση, έβγαλε κάθετα, αλλά ο Ναμπρί έκανε λάθος κοντρόλ.

34′ Ο Γαλανόπουλος χάνει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Τιάγκο την παίρνει, βγάζει κάθετα κεντρικά στον Λεβαντόβσκι. Ο Τσιγκρίνσκι σταματά τον Πολωνό, πριν αυτός βγάλει μόνο του τον Ρόμπεν.

31′ Ο Κίμιχ έχει την μπάλα στα δεξιά, βγάζει έξω στον Χάμες, ο Κολομβιανός κάνει το φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, ο Μπάρκας μπλοκάρει σταθερά.

28′ Η ΑΕΚ απειλεί. Ο Χουλτ βγαίνει από αριστερά, κάνει τη σέντρα, ο Μάνταλος στο πρώτο δοκάρι κάνει τη γυριστή κεφαλιά. Ο Νόιερ έχει βγάλει και πιο δύσκολες φάσεις. Ήταν καλή πάντως η κεφαλιά του Μάνταλου.

27′ Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Μάνταλος είναι απρόσεκτος στη μεταβίβαση της μπάλας προ τον Σιμόες, ο Τιάγκο κλέβει, μπαίνει στην περιοχή αριστερά, βγάζει μπαλιά για τον Λεβαντόβσκι, αλλά ο Πολωνός δεν μπορεί να προλάβει.

20′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Πάσα από τον Μπακάκη, ο Μάνταλος αφήνει την μπάλα έξυπνα, ο Πόνσε κάνει το σουτ από δεξιά. Η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Νόιερ.

18′ Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Ναμπρί μπαίνει εντός περιοχής από αριστερά, κάνει τη σέντρα-γύρισμα, ο Τσιγκρίνσκι απομακρύνει σε κόρνερ προ του Λεβαντόβσκι κι ενώ ο Μπάρκας είχε αντίθετη κίνηση.

15′ Ο Ναμπρί φεύγει από αριστερά, κάνει την παράλληλη σέντρα. Ο Λαμπρόπουλος επεμβαίνει προ του Λεβαντόβσκι.

13′ Ο Μάνταλος υποδέχεται την μπάλα στη μεσαία γραμμή, προσπαθεί να βγάλει στην αριστερή πλευρά στον Κλωναρίδη, ο οποίος έχει κάνει καλή κίνηση. Η μπαλιά του πρώτου ήταν δυνατή.

11′ Σουτ του Ναμπρί, ο οποίος έχει τραβηχτεί κεντρικά, η μπάλα έξω από την εστία του Μπάρκα, ο οποίος ήλεγχε τη φάση.

10′ O Ναμπρί με διαδοχικές κλειστές ντρίμπλες από την αριστερή πλευρά ταλαιπωρεί και περνά τον Μπακάκη, κάνει τη σέντρα, ο Ρόμπεν δεν μπορεί να κάνει την προβολή προ κενής εστίας. Ο Χουλτ είχε σπεύσει πάνω του.

4′ Ο Μάνταλος τρέχει με την μπάλα στα πόδια του στη μεσαία γραμμή, βγάζει αριστερά στον Μπακασέτα. Ο δεύτερος προσπάθησε με τη μία τη σέντρα από την αριστερή πλευρά. Ωραία έμπνευση, καθόλου καλή εκτέλεση.

1′ Έναρξη του σπουδαίου ματς

Ο 39χρονος Λευκορώσος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζουκ κι Όλεγκ Μασλιάνκο, ενώ ως επιπρόσθετους βοηθούς τους Ντενίς Σκερμπακόβ, Ντμίτρι Ντμιτρέου. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιούρι Χομλένκο.

Η ενδεκάδα της Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Σίλε, Χούμελς, Ραφίνια, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Χάμες, Ναμπρί, Ρόμπεν, Λεβαντόβσκι,

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στον όμιλο του Champions League και πλέον υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, χωρίς άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του ούτε για αυτό το ματς, τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά και τους τραυματίες Μοράν και Λόπες, χωρίς να αντιμετωπίζει όμως περαιτέρω προβλήματα τραυματισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.