ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«O Αχιλλέας μπροστά στα τείχη της Τροίας»: Ύμνοι του ιταλικού τύπου για τον Κώστα Μανωλά

«O Αχιλλέας μπροστά στα τείχη της Τροίας»: Ύμνοι του ιταλικού τύπου για τον Κώστα Μανωλά

Εγκωμιαστικός ήταν ο Τύπος της Ιταλίας για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά στη χθεσινή νίκη (1-2) της Ρόμα στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο Champions League.

Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, άνοιξε το σκορ μετά από μόλις τέσσερα λεπτά αγώνα. Για την Gazzetta dello Sport ήταν ο καλύτερος τη Ρόμα: «Επέστρεψε και ήταν όπως όταν οι Έλληνες βρήκαν τον Αχιλλέα μπροστά στα τείχη της Τροίας. Σημείωσε το γκολ, έσωσε πολλές φάσεις και σχεδόν ποτέ δεν έκανε λάθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Messaggero, του έδωσε την καλύτερη βαθμολογία (8): «Ηταν θεραπεία για τα λάθη των άλλων, σημείωσε ένα γκολ που ξεκλείδωσε τον αγώνα και έστειλε την Ρόμα στον ουρανό». Η βαθμολογία του Μανωλά από τα ιταλικά έντυπα: Τuttomercato: 7, La Gazzetta dello Sport: 7, Corriere della Sera: 7.5, Tuttosport: 7, Il Messaggero: 8 Il Tempo: 7, Vocegiallorossa.it: 6.5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.