ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Champions League: Στα «βαθιά» πέφτει σήμερα η ΑΕΚ στην αναμέτρησή της με τον Άγιαξ

Champions League: Στα «βαθιά» πέφτει σήμερα η ΑΕΚ στην αναμέτρησή της με τον Άγιαξ

Το άπιαστο κυνηγάει η ΑΕΚ στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ένωση με μηδέν βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια υποδέχεται το Άγιαξ ελπίζοντας σε νίκη και παράλληλα ήττα της Μπενφίκα στο ματς με τη Μπάγερν για να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση και το Europa League.

Είχε φανεί από όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα την Κυριακή, δεν το αρνήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση. Οι Τάσος Μπακασέτας, Αντρέ Σιμόες και Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ουσιαστικά τελειωμένοι πλέον από την ΑΕΚ, αφού έμειναν εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Αγιαξ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόφαση που έχει εκπλήξει πάρα πολλούς, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα. Εξελίχθηκαν όμως και η Ενωση θα πρέπει να προχωρήσει και να κάνει ό,τι μπορεί την Τρίτη για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να ξεκολλήσει από το… μηδέν στη βαθμολογία του ομίλου.

Η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στα Σπάτα και μετά το τέλος της ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

Από την άλλη πλευρά η αποστολή του «Αίαντα» αναχώρησε από το Άμστερνταμ για την Αθήνα με δύο απουσίες. Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Ζιγιέκ και Ταλιαφίκο. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αποστολή του Άγιαξ βρίσκονται οι: Ονάνα, Λάμπρου, Κοτάρσκι, Κρίστενσεν, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Μαζράουι, Μπλιντ, Σουρς, Φαν Ντε Μπέεκ, Τάντιτς, Λαμπιάντ, Σένε, Ντε Γιονγκ, Νέρες, Χούντελαρ, Ντόλμπεργκ, Τσέρνι, Ντε Φιτ, Μπάκερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.