ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπενφίκα- ΑΕΚ: Έστω και έναν βαθμό αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» για να μην τελειώσουν με μηδέν τον όμιλο

Μπενφίκα- ΑΕΚ: Έστω και έναν βαθμό αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» για να μην τελειώσουν με μηδέν τον όμιλο

Να αποφύγει μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ που θα μείνουν στην ιστορία θέλει η ΑΕΚ σήμερα το βράδυ στη Λισαβόνα κόντρα στη Μπενφίκα.

Η Ένωση ολοκληρώνει την παρουσία της στο φετινό Champions League, και συνολικά στην Ευρώπη, αναζητώντας τουλάχιστον έναν βαθμό για να μην γράψει… αρνητική ιστορία καθώς αν δεν πάρει κανέναν βαθμό θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα τελειώσει τον όμιλο χωρίς να έχει πάρει ούτε μια ισοπαλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και οι ποδοσφαιριστές του μίλησαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας πως θα δώσουν τα πάντα κόντρα στη Μπενφίκα έτσι ώστε να αποφύγουν το… κάζο. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές αφού και πάλι δεν λείπουν τα προβλήματα, όπως αυτό του Άλεφ που έπαθε θλάση στο ματς με τη Λαμία, ενώ στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων» θα είναι κι αρκετοί οπαδοί τους που ταξίδεψαν ως την Πορτογαλία από την Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.