UEFA: Βαρύς ο πέλεκυς για Ρονάλντο – Έρχεται τιμωρία για την άσεμνη χειρονομία

UEFA: Βαρύς ο πέλεκυς για Ρονάλντο – Έρχεται τιμωρία για την άσεμνη χειρονομία

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει την άσεμνη χειρονομία που έκανε μετά την πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Βόμβα» από την UEFA, καθώς φέρεται έτοιμη να στερήσει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη συμμετοχή στα προημιτελικά του Champions League, τιμωρώντας τον με τουλάχιστον μία αγωνιστική για τον πανηγυρισμό του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ξεκίνησε έρευνα για το εν λόγω παιχνίδι, ώστε να εξετάσει αν υπήρξε παράβαση των ηθικών κανονισμών της διοργάνωσης και τα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν λόγο για πιθανή απουσία του από τα επόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους στη διοργάνωση.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε πετύχει χατ-τρικ στο συγκεκριμένο ματς, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση, γεγονός που πανηγύρισε έξαλλα, αλλά και… δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα, ως απάντηση στον Ντιέγκο Σιμεόνε, που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο πρώτο ματς, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνησή του αυτή όμως, σε συνδυασμό και με τις ύβρεις στους αντίπαλους οπαδούς, είναι πλέον πολύ πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή στα παιχνίδια για τους «8», όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ σε νοκ άουτ ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.