ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μοντέλο με αποκαλυπτικό μαγιό εισέβαλε στον τελικό του Champions League (βίντεο-φωτο)

Μοντέλο με αποκαλυπτικό μαγιό εισέβαλε στον τελικό του Champions League (βίντεο-φωτο)

Τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της υφηλίου ήταν στραμμένα το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του Champions League.

Η ξανθιά Kinsey Wolanski θεώρησε πως αυτή ήταν η μεγάλη της ευκαιρία. Λίγο αφότου ο αγώνας είχε αρχίσει, εισέβαλε στο γήπεδο και άρχισε να τρέχει προς την σέντρα, φορώντας μόνο ένα αποκαλυπτικό μαγιό που έγραφε «κάτι».

Τελικά αποδείχθηκε πως το καλλίγραμμο μοντέλο, που τώρα κινδυνεύει με αυστηρή ποινή, έκανε ό,τι έκανε για να διαφημίσει το «σάιτ ενηλίκων» που διατηρεί ο σύντροφός της…

Δείτε το βίντεο με την εισβολή της στο γήπεδο:

H Κίνσι Βολάνσκι, η οποία είναι σύντροφος του γνωστού YouTuber Βίταλι Ζντοροβέτσκι.

Ο 27χρονος Ρώσος είχε… μπουκάρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και σε έναν από τους τελικούς του Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, γράφοντας πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Ο Ζντοροβέτσκι έχει τιμωρηθεί για τις… εφόδους του σε αγωνιστικούς χώρους κι έτσι δεν μπόρεσε να κάνει «ντου» στο Τότεναμ – Λίβερπουλ.

Φρόντισε να στείλει, όμως, την σύντροφό του με ένα σέξι μαγιό, το οποίο έγραφε «Vitaly Uncensored».

https://twitter.com/cavazus/status/1134907077959344128

https://www.instagram.com/p/ByL52hHJI-Z/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BTZMja4jFhq/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.