ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαγικός Ολυμπιακός: «Πάτησε» με 4-0 την Κράσνονταρ – Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσ.Λιγκ (βίντεο)

Μαγικός Ολυμπιακός: «Πάτησε» με 4-0 την Κράσνονταρ – Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσ.Λιγκ (βίντεο)

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακός, ο οποίος «πάτησε» με 4-0 την Κράσνονταρ στο Καραΐσκάκη και πλέον βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γκερέρο , Ραντζέλοβις χ2 και Ποντένσε τα γκολ των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός με ένα σπουδαίο, καλοκαιρινό, ευρωπαϊκό παιχνίδι, ισοπέδωσε την Κράσνονταρ με 4-0 κυριαρχώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, παρέμεινε αήττητος για 15ο ματς προκριματικών, κράτησε το μηδέν για πέμπτο σερί 90λεπτο στα φετινά προκριματικά και με το τεράστιο από κάθε άποψη αυτό αποτέλεσμα, βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Champions League.

4-0 Ο Ολυμπιακός στο 89′ με τον Ποντένσε

Ο Μπουχαλάκης βγάζει σκαφτή ασίστ για τον Ποντένσε, ο Πορτογάλος τσιμπάει την μπάλα και κρεμάει τον Σαφόνοβ.

3-0 ο Ολυμπιακός στο 85′ με τον Ραντζέλοβιτς

Ο μικρός κάνει το σουτ εκτός περιοχής και κεντρικά και νικά τον Σαφόνοβ, η μπάλα στα δίχτυα.

2-0 o Ολυμπιακός στο 78′ με σκόρερ τον Ραντζέλοβιτς

1-0 ο Ολυμπιακός στο 30′ με σκόρερ τον Γκερέρο.

O Γκερέρο υποδέχεται την μπάλα στην περιοχή, τη στοπάρει κάνει ένα υπέροχο δεξί σουτ στα όρια αυτής, η μπάλα παίρνει φάλτσα και με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού της εστίας του Σαφόνοβ καταλήγει στα δίχτυα αυτής.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα έχετε αναλυτική ενημέρωση από το pronews.gr για το σκορ του αγώνα με συνεχείς ανανεώσεις.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League θέλει να πραγματοποιήσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Κράσνονταρ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (22:00, Cosmote Sport 2 HD) την ομάδα του Μάρκους Μπεργκ και θέλουν νίκη με καθαρό σκορ, προκειμένου να είναι το φαβορί στον επαναληπτικό της Ρωσίας την Τρίτη 27 Αυγούστου. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στα προκριματικά αυτό το καλοκαίρι, δίνει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του.

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις έδωσε το πρώτο ματς εκτός έδρας, επομένως είχε και διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού.

H εντεκάδα του Ολυμπιακού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1164234430619279361?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.