ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2: Στην κλήρωση των ομίλων θριαμβευτικά οι Πειραιώτες (upd)

Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2: Στην κλήρωση των ομίλων θριαμβευτικά οι Πειραιώτες (upd)

Το ταξίδι του Ολυμπιακού προς τ’ αστέρια του Champions League ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά με τρόπο εμφατικό. Οι πειραιώτες επικράτησαν της Κράσντονταρ και στη Ρωσία και κέρδισαν αυτό που άξιζαν: την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μάλιστα αήττητοι.

Απόψε πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Ελ Αραμπί ο οποίος μπήκε στην εντεκάδα την τελευταία στιγμή και αφού ο Γκερέρο ένιωσε ενοχλήσεις και καθάρισε το ματς με δυο δικά του γκολ. Οι ρώσοι είχαν προηγηθεί αλλά από ένα σημείο και έπειτα η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν ο Ολυμπιακός και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

47′ Σέντρα σουτ από τον Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί στην πορεία της μπάλας, έκανε με προβολή το 1-2

11′ Γκολ για τον Ολυμπιακό, άμεση απάντηση με τον Ελ Αραμπί!
10′ ΓΚΟΛ η Κράσνονταρ. Από γύρισμα του Βάντερσον ο Ούτκιν άνοιξε το σκορ με το αριστερό

Με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

O Ολυμπιακός επιδιώκει απόψε να προστατεύσει στο Κράσνονταρ το 4-0, σκορ με το οποίο είχε νικήσει τους Ρώσους στο «Καραϊσκάκη», για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά μετά το 4-0 στο Καραϊσκάκη, έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Κράσνονταρ. Και απόψε (22:00, CosmoteSport2) θέλει να σφραγίσει την επιστροφή του στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μετά από δύο χρόνια απουσίας. Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός περάσει την Κράσνονταρ θα έχει και τεράστια έσοδα από την UEFA. Λαμβάνει 15,25 εκατ. ευρώ για την παρουσία στους ομίλους, 13.296 εκατ. ευρώ με βάση τις μετοχές του στο δεκαετές ranking (+ 1.108 εκατ. ευρώ αν περάσει ο ΑΠΟΕΛ), αλλά και ολόκληρο το market pool μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Με άλλα λόγια, περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα θετικά αποτελέσματα που ενδεχομένως να φέρει στη φάση των ομίλων.

Με διάταξη 4-2-3-1, παρατάσσει για ακόμη ένα ματς τους Πειραιώτες ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης το δίδυμο στον άξονα, με τους Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα. Μοναδικός προωθημένος ο Γκερέρο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας, Γκερέρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο οι Αλέν, Σουντανί, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Τοροσίδης, Σισέ, Ραντζέλοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.