ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: 2-0 Η «μάχη» στην «Allianz Arena»

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: 2-0 Η «μάχη» στην «Allianz Arena»

89′ ΓΚΟΛ για την Μπάγερ, 2-0

69′ ΓΚΟΛ για την Μπάγερν, 1-0

Την… υπέρβαση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το δυσκολότερο παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Champions League δίνει ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία.

Η 4η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου βρίσκει τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Γερμανίας στην “Alianz Arena” του Μονάχου, σε μία αναμέτρηση που οι Βαυαροί ψάχνουν νίκη – γιατρειά, μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Μια ήττα που κόστισε και τη θέση του Νίκο Κόβατς, που απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάγερν. Οι Γερμανοί έχουν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Χανς Φιλκ.

Ο Ολυμπιακός πάει για το… θαύμα με περίπου 3.000 οπαδούς του στο πλάι του, καθώς μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, όπου καμία ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει να φύγει αλώβητη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι με βοηθούς τους Μίχαλ Ομπούκοβιτζ και Ράντοσλαβ Σιέτζκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.