Με αυτή την ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Με αυτή την ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Το «τελευταίο χαρτί» του παίζει σήμερα ο Ολυμπιακός καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτοί είναι οι 11 «εκλεκτοί» του Μάρτινς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ρίξει όλα τα διαθέσιμα όπλα του στον αγωνιστικό χώρο επιθυμώντας η ομάδα του να ζήσει ανάλογες στιγμές με τις περσινές όταν και προκρίθηκε επί της Μίλαν στο Γιουρόπα Λιγκ.
Οι «Ερυθρόλευκοι» παίζουν και για τη χώρα καθώς είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται ως ένα μεγάλο εμπόδιο για περαιτέρω συγκομιδή πολύτιμων βαθμών για το ράνκινγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με σύστημα 4-3-3 έχοντας στη κορυφή τον φορμαρισμένο Ελ Αραμπί.

Πιο αναλυτικά, την εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (ή Μεριά) και Τσιμίκα. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Αλέν, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Βαλμπουενά, όπως και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει με τους: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Ίβανιτς, Μάριν και Τομανέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πόποβιτς, Πάβκοφ, Ζάντερ, Κάνιας, Σίμιτς, Φαν Λα Πάρα, Βουκάνοβιτς και Μίλαν Πάβκοφ. Μοναδικός απόντας ο Γιόβαντσιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.