ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην Ευρώπη και όταν λιώσουν οι (Άρειοι) πάγοι…

Στην Ευρώπη και όταν λιώσουν οι (Άρειοι) πάγοι…

Παραλίγο να τα… καταφέρει πάλι ο Ολυμπιακός! Έκανε ό,τι μπορούσε είναι η αλήθεια. Ο Μεριά έδινε ασίστ στους επιθετικούς του Αστέρα, ο Ποντένσε και ο Ελ Αραμπί κοπανούσαν με μανία τη μπάλα στον Σέρβο γκολκίπερ και κάπως έτσι φαινόταν να χάνεται άδοξα μια πρόκριση από μια ομάδα που θα πάλευε για να μπει στην πεντάδα της Super League. Σε ένα ακόμη ματς με απελπιστική διαφορά ανάμεσα στον αριθμό των «καθαρών» ευκαιριών και τα γκολ. Σε ένα ακόμη ματς που δεν θα του έφταιγε κανείς άλλος αν αποτύγχανε.

Βεβαίως, όπως έχω βαρεθεί να γράφω την τελευταία διετία -είτε για τα καλά της είτε για τα κακά της συγκεκριμένης ομάδας- στο ποδόσφαιρο σπανίως δεν παίρνεις ό,τι ακριβώς αξίζεις στο φινάλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.