Κατάρρευση στις τηλεοπτικές θεαματικότητες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Κατάρρευση στις τηλεοπτικές θεαματικότητες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Σε απόλυτη απογοήτευση σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές και διαδικτυακές θεαματικότητες των αγώνων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, κατέληξε η μεταφορά των τελικών φάσεων των πρωταθλημάτων Champions league και Europa league και η διεξαγωγή τους χωρίς κοινό.

Η θεαματικότητα βρίσκεται στο μισό των ανάλογων όταν διεξάγονταν κανονικά.

Βασική αιτία: Η έλλειψη κοινού στις εξέδρες που κάνει «άχαρη» την θέση των αγώνων.

Και μειωμένη θεαματικότητα σημαίνει μειωμένα έσοδα. Για όλους. Ομοσπονδίες, ομάδες και ποδοσφαιριστές, όπως και την τηλεόραση, βέβαια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δεν συνέλθουν οι Ευρωπαίοι ιθύνοντες από την ζαλάδα που έχει προκαλέσει η ίωση του κορωνοϊού, σε ένα χρόνο θα έχουμε ξεχάσει το ποδόσφαιρο, όπως το ξέραμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.