ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γαλλία: «Έσπασε» ταμεία η τηλεθέαση του τελικού του Champions League – Νούμερα ρεκόρ για την χώρα

Γαλλία: «Έσπασε» ταμεία η τηλεθέαση του τελικού του Champions League – Νούμερα ρεκόρ για την χώρα

Το Champions League αποτελεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις αναμετρήσεις του. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε για πρώτη φορά σε τελικό και όπως ήταν λογικό ολόκληρη η Γαλλία παρακολούθησε την προσπάθειά της, κάτι που επέφερε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο κόσμος, λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν μπορούσε να δώσει το παρών στη Λισαβόνα και να παρακολουθήσει από κοντά αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, μεταξύ των δύο ομάδων, για τον τελικό του Champions League.

Γι’ αυτό και επέλεξε να την παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Μάλιστα, στη Γαλλία ο τελικός, απέκτησε ρεκόρ τηλεθέασης στο κανάλι «TF1», με συνολικά 11,4 εκατ. τηλεθεατές (46,2%).

Όπως επίσης μεγάλης τηλεθέαση είχαν και τα υπόλοιπα κανάλια της χώρας, Το France 2, είχε 2.338.000 θεατές (9,3%) και σχεδόν το ίδιο το France 3 (9,2%).


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.