ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

UEFA: Η Αταλάντα επιστρέφει… σπίτι της ενόψει της νέας σεζόν του Champions League

UEFA: Η Αταλάντα επιστρέφει… σπίτι της ενόψει της νέας σεζόν του Champions League

Η UEFA άναψε το “πράσινο φως” στην Αταλάντα για να επιστρέψει στην έδρα της τη νέα σεζόν για τις αναμετρήσεις του Champions League.

Στην παρθενική συμμετοχή της στο Champions League, η Αταλάντα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, παρ’ ότι υποχρεώθηκε να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο «Τζουσέπε Μεάτσα» του γειτονικού Μιλάνο.

Στην δεύτερη παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως, η ομάδα του Μπέργκαμο θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα, το «Gewiss Stadium», το οποίο πήρε το «πράσινο φως» από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, εφόσον βεβαίως γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και βελτιώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνιστά μια τεράστια ικανοποίηση και είναι ένα ακόμα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε περιχαρής ο πρόεδρος Αντόνιο Περκάσι, ο οποίος βεβαίως ελπίζει σύντομα η Αταλάντα να έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει και φιλάθλους σε αυτά τα ξεχωριστά παιχνίδια, ως… κανονική γηπεδούχος πλέον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.