UEFA: Παραμένουν οι πέντε αλλαγές και τη νέα σεζόν σε Champions League και Europa League

UEFA: Παραμένουν οι πέντε αλλαγές και τη νέα σεζόν σε Champions League και Europa League

Η UEFA ανακοίνωσε όπως αναμενόταν και τη νέα σεζόν θα επιτρέπονται μέχρι πέντε αλλαγές σε Champions League και Europa League.

Πέντε αλλαγές θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν οι ομάδες στο Champions League και το Europa League τη νέα χρονιά, κάτι το οποίο αναμενόταν να συμβεί και έγινε επίσημο απο τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εκτελεστική επιτροπή ενέκρινε τη χρήση πέντε αλλαγών σε διεθνείς αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν» ήταν η δήλωση του Σλοβένου. Επειτα από αυτή την εξέλιξη, μόνο η Premier League έχει επιστρέψει στις 3 αλλαγές, όπως ήταν δηλαδή πριν την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν επιλέξει να συνεχίσουν με 5 αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.