ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξανά στους ομίλους του Champions League o Ολυμπιακός! – «Χρυσή» ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Ομόνοια

Ξανά στους ομίλους του Champions League o Ολυμπιακός! – «Χρυσή» ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Ομόνοια

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του UEFA Champions League, καθώς πήρε μια «χρυσή» ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο.

O Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League για 20η φορά στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το σκορ του πρώτο αγώνα (2-0 στο “Γ.Καραϊσκάκης”) και βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Πειραιά πήγε στην Κύπρο για να υπερασπιστεί το 2-0 και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σχεδόν σε καμία στιγμή να απειλήσουν τον Σα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία του να ανοίξει στο σκορ τόσο με τον Ελ Αραμπί στο 5′ όσο και με τον Ραντζέλοβιτς στο 19ο λεπτό, όταν από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Φαμπιάνο.

Ένας ρυθμός αργός, ο οποίος έκανε ακόμη πιο εύκολη τη δουλειά του Ολυμπιακού, απέναντι σε μια Ομόνοια που προσπαθούσε, κέρδιζε κόρνερ αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας ως καλύτερη στιγμή αυτή του 34′, όταν ο Σεμέδο πρόλαβε να κόψει τον Μποτεάκ πριν σουτάρει.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο για τους Κύπριους, παρέμεναν ακίνδυνοι δηλαδή, με τον Ολυμπιακό από την άλλη πλευρά να έχει φάσεις για γκολ. Είτε με το ωραίο πλασέ του Καμαρά στο 61′ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φαμπιάνο, είτε με τον Ελ Αραμπί στο 66′, είτε με τον Ραντζέλοβιτς το επόμενο λεπτό, είτε με το χαμένο τετ α τετ ξανά του Ελ Αραμπί στο 69′, είτε με την εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά στο 78′, είτε με την κοντινή προσπάθεια του Μασούρα στο 82′.

Καμία από αυτές τις φάσεις δεν έγινε γκολ, αλλά αυτή τη φορά μάλλον δεν στενοχωρέθηκε κανείς στον Ολυμπιακό, αφού ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League επιτεύχθηκε και με το 0-0.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χουμποτσάν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λεσιάκς, Κουσουλός, Βίτορ Γκόμες, Τζιώνης (84′ Σενέ), Παπουλής (69′ Ασάντε), Ντούρις (70′ Κακουλής), Μποτεάκ.

Ολυμπιακός: Σα, Μπα, Χολέμπας, Σεμέδο, Ραφίνια, Καμαρά (92′ Καφού), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (92′ Φορτούνης), Ραντζέλοβιτς (74′ Μασούρας), Ελ Αραμπί.


Θυμηθείτε πως μετέδωσε τον αγώνα το pronews.gr

Τέλος του αγώνα! Ο Ολυμπιακός παίρνει μια τεράστια πρόκριση στους ομίλους του Champions League!

90′: Στη θέση του Βαλμπουενά ο Φορτούνης και στη θέση του Καμαρά ο Καφού.

Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

89′: Κίτρινη για τον Μπουχαλάκη.

87′: Κόρνερ για τον Ολυμπιακό, το σουτ του Εμβιλά κατέληξε ψηλά άουτ.

86′: Κίτρινη στον Ραφίνια.

84′: Στη θέση του Τζιόνη ο Σένε.

82: Πλασέ του Μασούρα, τρομερή απόκρουση από τον Φαμπιάνο.

82′: Σουτ του Αραμπί έξω από την περιοχή με το αριστερό, μπλόκαρε ο Φαμπιάνο.

80′: Κίτρινη στον Χουμπότσαν.

78′: Εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, έπεσε και έδιωξε ο Φαμπιάνο. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μασούρα πέρασε άουτ.

76′: Κίτρινη στον Κουσούλο.

74′: Στη θέση του Ραντζέλοβιτς ο Μασούρας.

70′: Ο Κακουλής αντί του Ντούρις και ο Ασάντε αντί του Παπουλή.

66′: Ο Μπότεακ δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

65′: Ο Βαλμπουενά πέρασε στον Μπουχαλάκη. Αυτός σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Αραμπί. Ο Λανγκ έκανε τάκλιν πριν εκτελέσει ο Μαροκινός και η μπάλα έφτασε στον Ραντζέλοβιτς, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο.

62′: Σουτ του Χολέμπας έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Φαμπιάνο.

61′: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Καμαρά έκανε καλό σουτ έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Φαμπιάνο.

56′: Κίτρινη στον Χολέμπας.

54′: Σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή, κόντρα και κόρνερ.

51′: Μακρινό σουτ από τον Κούσουλο, έπεσε και μπλόκαρε ο Σα.

46′: Η πρώτη ευκαιρία ανήκει στην Ομόνοια. Ο Μποτεάκ εκτέλεσε το φάουλ όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σα. Το φάουλ το έκανε ο Μπα που δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος του πρώτο ημιχρόνου: Η Ομόνοια έψαξε για το γκολ, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Σα. Ο Ολυμπιακός είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς με την οποία θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την πρόκριση.

41′: Η Ομόνοια κέρδισε το 5ο της κόρνερ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα.

32′: Επικίνδυνη φάση στην εστία του Ολυμπιακού. Ο Μπα έχασε την ισορροπία του έπειτα από σέντρα, όμως τελικά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να απομακρύνουν.

23′: Ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Τζιόνης σούταρε έξω από την περιοχή του Σα, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Ραφίνια και κατέληξε κόρνερ.

19′: Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα έπειτα από λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας, έδωσε στον Ραντζέλοβιτς όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Φαμπιάνο.

11′: Κεφαλιά του Λούφτνερ μετά το κόρνερ του Τζιόνη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σα.

5′: Ευκαιρία με τον Ολυμπιακό με τον Ελ Αραμπί που βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνο. Απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας.

3′: Πλασέ του Βαλμπουενά μέσα από την περιοχή και αριστερά, μπλόκαρε ο Φαμπιάνο.

Άρχισε το ματς

Με τα μπλε ο Ολυμπιακός, κόκκινα φοράει η Ομόνοια

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες

Αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει την Ομόνοια, θα περιμένει την Πέμπτη (18.00) να μάθει τους αντιπάλους του στο Champions League.

Η 11αδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Τζολάκης, Φορτούνης, Καφού, Χασάν, Μπρούνο, Μασούρας, Σισέ. Εκτός έμειναν οι: Κάιπερς, Παπαδόπουλος, Κρίστινσον.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο – Λέγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χουμπότσαν – Τζιόνης, Βίτορ Γκόμες, Κούσουλος – Μποτεάκ, Ντούρις, Παπουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο για την Ομόνοια είναι οι: Κυριακίδης, Κίκο, Σένε, Μαυριάς, Λοΐζου, Κακουλής, Ασάντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.