ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού – Σήμερα η κλήρωση

Champions League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού – Σήμερα η κλήρωση

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους του Champions League και έτσι ο Ολυμπιακός θα είναι ο μοναδικός μας εκπρόσωπος στην σημερινή κλήρωση (18:00) στη Νιόν της Ελβετίας.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν όλους τους πιθανούς αντιπάλους του και δεδομένα θα ήθελαν από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας είτε την Φερεντσβάρος, είτε την Μίντιλαντ ώστε να είναι το μεγάλο φαβορί για την 3η θέση και στη συνέχεια να δει αν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την κλήρωση που θα έχει από τα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας

Οι 32 ομάδες του Champions League για την σεζόν 2020-21

Pot 1
Μπάγερν Μονάχου
Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης
Λίβερπουλ
Γιουβέντους
Παρί Σεν Ζερμέν
Ζενίτ
Πόρτο
Σεβίλλη

Pot 2
Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σαχτάρ
Ντόρντμουντ
Τσέλσι
Αγιαξ

Pot 3
Ντιναμό Κιέβου
Σάλτσμπουργκ
Λειψία
Ιντερ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Λάτσιο
Κράσνονταρ
Αταλάντα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Pot 4
Λοκομοτίβ Μόσχας
Μαρσέιγ
Μπριζ
Μίντιλαντ
Γκλάντμπαχ
Μπασακσεχίρ
Φερεντσβάρος
Ρεν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.