Champions League: Αυτή είναι η μπάλα της νέας σεζόν (βίντεο)

Champions League: Αυτή είναι η μπάλα της νέας σεζόν (βίντεο)

Αποκαλύφθηκε η νέα μπάλα του Champions League για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Λίγες ώρες πριν την κλήρωση των ομίλων του Champions League, η εταιρεία που χορηγεί την μπάλα στη διοργάνωση της UEFA, αποκάλυψε τη «στρογγυλή θεά» που θα χρησιμοποιείται στη νέα διοργάνωση.

Πρόκειται για το μοντέλο Adidas Finale 20 Champions League, όπου κύριο χρώμα είναι το λευκό, που χρησιμοποιείται για τα πάνελ σε σχήμα αστεριού, με λεπτομέρειες σε σκούρο μπλε, τιρκουάζ και πορτοκαλί.

Η παρουσίαση της μπάλας έγινε μέσω ενός βίντεο στα social media του UEFA Champions League, με κεντρικό μότο το «Ready for the Stars» («Έτοιμοι για τα Αστέρια»).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.