ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Champions League: Ο Ολυμπιακός ψάχνει την δεύτερη νίκη του κόντρα στην Πόρτο – Το πλάνο του Μαρτίνς για το «διπλό»

Champions League: Ο Ολυμπιακός ψάχνει την δεύτερη νίκη του κόντρα στην Πόρτο – Το πλάνο του Μαρτίνς για το «διπλό»

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός ενόψει της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στην Πόρτο και στο μυαλό όλων φέρεται να βρίσκεται μόνο η νίκη που θα τους φέρει στην πρώτη θέση.

Στόχος είναι το «διπλό», που θα βοηθήσει στο να γίνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, ωστόσο και μια ισοπαλία δεν θα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να αγωνιστούν όπως με τους Μασσαλούς, με μοναδική αλλαγή τον Σισέ αντί του Μπα, ο οποίος μαζί με τον Σουντανί έμεινε στην Αθήνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο από την πατρίδα του και θα προσπαθήσει σήμερα να δώσει τέλος στο κακό σερί που έχει απέναντι στους «δράκους».

Ωστόσο, η προϊστορία είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι σε έξι παιχνίδια έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες κόντρα στους Πορτογάλους.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, ενώ τη μεσοεπιθετική γραμμή θα συνθέτουν οι Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Βαλμπουενά (σε πιο ελεύθερο ρόλο), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπληρώνουν οι: Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Κορόνα και Μαρέγκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.