ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρουσία σκάουτερ και ατζέντηδων στο «Ντραγκάο» για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Παρουσία σκάουτερ και ατζέντηδων στο «Ντραγκάο» για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Αρκετοί αναμένεται να είναι οι σκάουτερ και ατζέντηδες που θα δώσουν το παρών στο «Ντραγκάο» και θα παρακολουθήσουν από κοντά συγκεκριμένους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Τρίτης (27/10) δεν θα κυκλοφορούν στο «Ντραγκάο» μονάχα τα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων κι ελάχιστοι άλλοι μετρημένοι και διαλεγμένοι.

Στις εξέδρες θα λάβουν θέσεις και 3.750 θεατές που αναλογούν στο 7,5% της χωρητικότητας του γηπέδου της Πόρτο, με τους «Δράκους» να εξασφαλίζουν το «πράσινο φως» από την υγειονομική επιτροπή της Πορτογαλίας και να βγάζουν την Κυριακή (25/10) προς διάθεση τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων.

Εκτός όμως από τους τυχερούς φίλους της Πόρτο που θα εξασφαλίσουν το «μαγικό» χαρτάκι, απ΄τις εξέδρες του «Ντραγκάο» θα…παρελάσουν κι αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων και ατζέντηδες.

Ένας εκ των τελευταίων και ο Σάντσο Φρέιτας, εκπρόσωπος του Πέδρο Μαρτίνς που διατηρεί την έδρα του στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου κι ασφαλώς δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το κρίσιμο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρεμπιπτόντως, ο agent Φρέιτας είχε βρεθεί προ ημερών στην Αθήνα και μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων είχε κι ένα δείπνο με τον Πέδρο Μαρτίνς με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Βουλιαγμένης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ξένοι σκάουτερ που θα βρεθούν στο «Ντραγκάο» εκτός από παίκτες της Πόρτο που κλασικά και παραδοσιακά αποτελεί μια ομάδα που…μαγνητίζει κόσμο στα παιχνίδια της, θα τσεκάρουν και παίκτες του Ολυμπιακού των οποίων η μετοχή κινείται σε υψηλά επίπεδα στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.