ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Champions League: Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0 (τελικό) – Δεν άντεξε στο Ντραγκάο

Champions League: Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0 (τελικό) – Δεν άντεξε στο Ντραγκάο

Προσωπικά λάθη, έλλειψη καθαρού μυαλού και επιπολαιότητας στοίχισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από την Πόρτο με 2-0, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότεροι από την αντίπαλό τους, αλλά πλήρωσαν τις λεπτομέρειες για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Προσωπικά λάθη, έλλειψη καθαρού μυαλού και επιπολαιότητας στοίχισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από την Πόρτο με 2-0, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότεροι από την αντίπαλό τους, αλλά πλήρωσαν τις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με ένα τρομερό λάθος στο 11′, έλεγξε το ματς, έχασε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος… μπερδεύτηκε και η Πόρτο πήρε «αέρα» για τη 2η θέση.

Σαν τον νόμο του Μέρφι, αυτό που περίμενε απόψε στο «Ντραγκάο» τον Ολυμπιακό. Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, όλα θα πάνε στραβά. Και πραγματικά δύσκολα μόλις μια πρόταση χωράει όλη την ιστορία 95΄ λεπτών ποδοσφαίρου. Εκείνων που έδωσαν στην Πόρτο μια νίκη (2-0) και μάλλον και ένα… φιλί ζωής.

Στην πρεμιέρα των ομίλων ο Ολυμπιακός με το χρυσό γκολ του Χασάν κέρδισε με 1-0 τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη, ενώ η Πόρτο ηττήθηκε στην Αγγλία με 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά οι συνθέσεις

Πόρτο: Μαρτσέσιν, Πέπε, Ουρίμπε, Μαρεγκά, Σανούσι, Κορόνα, Μαναφά, Μπεμπά, Οτάβιο, Ολιβέιρα και Βιέιρα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κόστα, Λέιτε, Λουμ, Ταρέμι, Νακαζίμα, Γκρούγιτς, Μπαρό, Μάριο, Άντερσον, Μαρτίνες, Εβανίλσον και Νάνου.

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Μασούρας, Χολέμπας, Βαλμπουενά, Παπέ Σισέ και Ραντζέλοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Καραργύρης, Φορτούνης, Χασάν, Πέπε, Βινάγκρε, Βρουσάι, Ντρέγκερ, Μπρούμα, Παπαδόπουλος, Τζολάκης και Σουρλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.