Champions League: «Περίπατος» για την Τσέλσι στη Ρωσία – Πέρασε από την Τουρκία η Παρί

Champions League: «Περίπατος» για την Τσέλσι στη Ρωσία – Πέρασε από την Τουρκία η Παρί

Η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Κρασνοντάρ στη Ρωσία, την ίδια ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-0 την Μπασάκχεσιρ στην Κωνσταντινούπολη. Αυτοί ήταν οι πρώτοι δύο αγώνες του αποψινού προγράμματος της 2ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Ανεπανάληπτο πάρτι έστησε η Τσέλσι στο Κρασνοντάρ, αφού επικράτησε με 4-0 της ρωσικής ομάδας κατακτώντας την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους “μπλε” πιέζοντας ψηλά, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς στις ελάχιστες καλές στιγμές τους έπεσαν πα΄νω στον Μεντί, που “κατέβασε ρολά”.

Αντιθέτως η Τσέλσι έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 12′, όταν ο Βέρνερ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ζορζίνιο σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας και η ευκαιρία χάθηκε. Το σκορ τελικά άνοιξε ο Χάντσον Οντόι στο 38′ μετά από λάθος του τερματοφύλακα των Ρώσων και έστειλε τους “μπλε” στα αποδυτήρια πρηγούμενους με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Κρασνοντάρ πήρε μέτρα στο γήπεδο και κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Τσέλσι στο 75′ και η εύστοχη εκτέλεση του Βέρνερ έβαλαν τέλος στα όποια όνειρα τω Ρώσων να πάρουν κάτι θετικό από αυτό το ματς. Το άγχος έφυγε εντελώς από τα πόδια των φιλοξενούμενων που άλλα δύο γκολ από Ζιγιέ (79′) και Πούλισικ (90’+1′) διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 μετατρέποντας τη νίκη τους σε θρίαμβο.

Πέρασε από την Τουρκία η Παρί

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κεν για τη Παρί Σεν Ζερμέν, πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη κόντρα στη Μπασάκσεχιρ.

Ο Μόισε Κεν άνοιξε στο 64’ το σκορ για τη Παρί Σεν Ζερμέν που για ένα ημίχρονο τα βρήκε σκούρα στη Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Μπασάκσεχιρ.

Ο νεαρός Ιταλός φορ, όμως, στο 64’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 79’ σε επίθεση της ομάδας του από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Εμπαπέ, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ, η μπάλα μπήκε στον Κεν και αυτός με περιστροφή του σώματός του και αριστερό σουτ, πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα των Τούρκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.