ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Γκουαρδιόλα: «Θα είναι δύσκολα αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό»

Π.Γκουαρδιόλα: «Θα είναι δύσκολα αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, με τον προπονητή των Άγγλων, Πεπ Γκουαρδιόλα να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ξεκουράσει παίκτες.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων για το ματς με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έκανε σαφές ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η νίκη. Σκοπός του είναι να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και να έχει το χρόνο να ασχοληθεί με το Champions League σοβαρά από το Φεβρουάριο.

Για το πως θα αντιμετωπίσει το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό παιχνίδια για την πρόκρισή μας και για να ανακάμψουμε. Θα μπορούμε να σκεφτούμε αυτή την διοργάνωση ξανά τον Φεβρουάριο και να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις, ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα είναι δύσκολο, αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, τότε θα ταξιδέψουμε στο Οπόρτο και μετά θα έχουμε εντός έδρας τη Μαρσέιγ. Να κάνουμε ένα βήμα τη φορά.

Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έχει προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά παραμένει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Περισσότερο ανησυχώ για όσα πρέπει να κάνουμε εμείς ως ομάδα και να πάρουμε άλλη μια νίκη».

Για τον Σέρχιο Αγουέρο: «Σήμερα προπονήθηκε ξανά. Θέλουμε να νιώσει καλά με το πόδι του, θα περιμένουμε και υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την παρουσία οπαδών στα γήπεδα: «Αν πιστεύουν πως είναι το καλύτερο, τότε μακάρι να δουλέψει. Αν η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση, σημαίνει πως άκουσε τους γιατρούς και τους ειδικούς. Είμαστε τυχεροί με τη δουλειά που κάνουμε. Πόσες άλλες δουλειές σταμάτησαν και άρχισαν ξανά; Φυσικά και περιμένουμε τους οπαδούς μας πίσω με ανυπομονησία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.