Champions League: Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών ψάχνει το «θαύμα» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών ψάχνει το «θαύμα» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο παιχνίδι απόψε (19:55), καθώς υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοί» έχει πολλές απουσίες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετράει ήδη έξι μεγάλες απουσίες (Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς με κορωνοϊό, Βαλμπουενά, Χολέμπας και Μπρούμα τραυματίες) και δεν γνωρίζει αν θα έχει ακόμη στη διάθεσή του και τον Ραφίνια.

Έστω κι έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση στους «16» του Champions League. Στο Etihad ο Ολυμπιακός ήταν όσο πιο ανταγωνιστικός μπορούσε και μέχρι το 80’ (όσο το ματς ήταν στο 1-0) είχε τις στιγμές του, για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι θετικό, όμως στο φινάλε λύγισε με δύο γκολ από τους Ζεσούς και Κανσέλο.

Στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης (24/11), ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μία δοκιμή πάνω στο 4-3-3, με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ τον Ανδρούτσο δεξιό μπακ, τους Σεμέδο, Σισέ στόπερ και τον Ντρέγκερ αριστερά. Στα χαφ δοκίμασε τους Μπουχαλάκη, Πέπε, Εμβιλά, δεξιά τον Καμαρά, αριστερά τον Μασούρα και σε ρόλο false-9 («ψεύτικο 9άρι») τον Φορτούνη.

Αν ο Ραφίνια κριθεί έτοιμος, θα μπει στην ενδεκάδα αντί του Ανδρούτσου, ειδάλλως θα μείνει εκτός. Αναλυτικά την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι συγκροτούν οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε από τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου τη νίκη για να «καθαρίσει» μια και καλή η Σίτι με την πρόκριση και να επικεντρωθεί στους άλλους στόχους της. Τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα των «πολιτών» έχουν οι Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Γκιντογκάν, Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Ζεσούς. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι εννέα από τους Στέφεν, Κάρσον, Στόουνς, Γκαρσία, Μεντί, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο, Ντόιλ, Ενμετσά, Πάλμερ, Τόρες, Αγουέρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, με βοηθούς τους Φελίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ο διαιτητή τον Πάολο Βαλέρι, VAR τον Μασιμιλιάνο Ιράτι και AVAR τον Αλμπέρτο Τενγκόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.