Champions League: Σφράγισε το εισιτήριο της η Μπάγερν – Ένα βήμα από την πρόκριση η Πόρτο

Champions League: Σφράγισε το εισιτήριο της η Μπάγερν – Ένα βήμα από την πρόκριση η Πόρτο

Οι σημερινές αναμετρήσεις του Champions League είχαν κάποιες ειδήσεις, καθώς η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Σάλτσμπουργκ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ενώ μεγάλες νίκες πέτυχαν Ρεάλ και Αταλάντα, στις έδρες των Ιντερ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Στα ματς των 22:00 της Τετάρτης που ολοκλήρωσαν την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κερδισμένη της ημέρας ήταν η Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης νίκησαν με 3-1 τη Σάλτσμπουργκ και προκρίθηκαν από απόψε στους 16.

Στον 2ο όμιλο η νίκη της Ρεάλ επί της Ίντερ ξανάβαλε τη «βασίλισσα» στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ οι Ιταλοί είναι με το ένα πόδι εκτός της επόμενης φάσης, αν και όλα είναι ανοιχτά.

Η Λίβερπουλ έβαλε τον εαυτό της σε περιπέτειες με την ήττα με 2-0 στο Άνφιλντ από την Αταλάντα, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει βασικός και να παίζει για 60 λεπτά, παίρνοντας και κίτρινη κάρτα. Ο Άγιαξ νίκησε εύκολα τη Μίντιλαντ με 3-1 και προβλέπεται μεγάλη μάχη στον όμιλο.

Στον 3ο όμιλο, του Ολυμπιακού, η Πόρτο πήρε σπουδαία νίκη επί της Μαρσέιγ με 2-0 στη Μασσαλία κι είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16. Την άλλη αγωνιστική οι Πορτογάλοι υποδέχονται την αδιάφορη Σίτι και η Μαρσέιγ τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος

Μπάγερν – Σάλτσμπουργκ 3-1

Ατλέτικο – Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0

2ος όμιλος

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0

3ος όμιλος

Μαρσέιιγ – Πόρτο 0-2

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι 0-0

4ος όμιλος

Άγιαξ – Μίντιλαντ 3-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.