Ολυμπιακός: Χωρίς τον Α.Χασάν η αποστολή – Ταξιδεύει για ψυχολογικούς λόγους ο Μ.Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Α.Χασάν η αποστολή – Ταξιδεύει για ψυχολογικούς λόγους ο Μ.Βαλμπουενά

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Αχμέντ Χασάν ενόψει της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ, ενώ ο Ματιέ Βαλμπουενά θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Αιγύπτιος ανέρρωσε από τον κορωνοϊό και να προπονείται τις τελευταίες μέρες κανονικά, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (22:00).

Αντίθετα, με την ομάδα θα ταξιδέψει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, αλλά θα είναι στο πλευρό των συμπαικτών του για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να επιστρέψει στο γήπεδο όπου δοξάστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αθήνα έμειναν και οι Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς, καθώς ο μεν πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο δεύτερος παραμένει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.