ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Champions League: Κοντά στον αποκλεισμό η Ρεάλ Μαδρίτης – Έχασε (2-0) από την Σαχτάρ

Champions League: Κοντά στον αποκλεισμό η Ρεάλ Μαδρίτης – Έχασε (2-0) από την Σαχτάρ

H Ρεάλ Μαδρίτης είναι κοντά στον αποκλεισμό! Η Σαχτάρ Ντόνεστ την κέρδισε με 2-0 στην Ουκρανία και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους “μερέγχες”.

Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League ηττήθηκε με 3-2 μέσα στη Μαδρίτη από τη Σαχτάρ και τη δεύτερη πήρε με… το ζόρι το βαθμό στην έδρα της Γκλάντμαχ. Η φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης την έχει φέρει φάτσα με τον αποκλεισμό!

Η ομάδα του Ζιντάν ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ και είδε την αντίπαλο της να την φτάνει στους 7 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων (ακολουθεί το άλλο ματς του ομίλου, Γκλάντμαχ – Ίντερ).

Η Σαχτάρ υπερτερεί στην ισοβαθμία της Ρεάλ, αφού την είχε νικήσει και στη Μαδρίτη. Την τελευταία αγωνιστική έχουμε τα Ίντερ – Σαχτάρ και Ρεάλ – Γκλάντμπαχ, εκεί που θα κριθούν τα πάντα.

Προβάδισμα για να καταλάβει την 3η θέση στον 1ο όμιλο πήρε η Σάλτσμπουργκ, επικρατώντας εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας με 3-1.

Σαχτάρ – Ρεάλ 2-0 (2ος όμιλος)

Η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη μέσα στην έδρα της Σαχτάρ και στο 4’ είδε τον Ασένσιο να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι των Ουκρανών. Η «βασίλισσα» στρίμωξε τους γηπεδούχους, πιέζοντας για το γκολ. Ο πορτιέρε Τρούπιν όμως είπε «όχι» στο σουτ του Ασένσιο στο 30’ με εντυπωσιακή επέμβαση.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, αλλά η Σαχτάρ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 53’. Ο Κουρτουά νίκησε τον Τάισον σε τετ-α-τετ. Αν αυτή ήταν η… προειδοποιητική βολή των Ουκρανών, στο 58’ ήρθε το 1-0! Ο Μάρλος έβγαλε την κάθετη, η άμυνα της Ρεάλ αδράνησε χαρακτηριστικά και ο Ντεντίνιο από κοντά νίκησε τον Κουρτουά!

Παρά την πίεση που άσκησε, η Ρεάλ δέχθηκε και δεύτερη “μαχαιριά”, δεχόμενη στο 82′ το 2-0 από τον Σόλομον.

Λοκομοτίβ – Σάλτσμπουργκ 1-3 (1ος όμιλος)

Η Σάλτσμπουργκ είχε καλύτερη παρουσία μέσα στη Μόσχα και στο 18’ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Λοκομοτίβ με τον Μπερίσα, τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 28’ όμως ο ίδιος παίκτης σκόραρε από οριακό σημείο και το VAR έδωσε το «οκ» για το 0-1. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λοκομοτίβ είχε διπλή χαμένη ευκαιρία στο 39’ για να σκοράρει, αλλά δυο λεπτά μετά δέχθηκε δεύτερο γκολ και πάλι από τον Μπερίσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης και έγινε πιο πιεστική και επιθετική. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να «πατήσουν» στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τελικά μείωσαν σε 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίραντσουκ στο 78’. Τρία όμως λεπτά, οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το τρίποντο, κάνοντας το 3-1 με τον νεαρό Αντεγιέμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.