ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Δείτε το αποψινό πρόγραμμα και τις βαθμολογίες

Champions League: Δείτε το αποψινό πρόγραμμα και τις βαθμολογίες

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Champions League με την 6η αγωνιστική.

Η πιo ενδιαφέρουσα αναμέτρηση απόψε θα γίνει στη Λειψία, όπου οι «κόκκινοι ταύροι» θα φιλοξενήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο «μονομάχοι» ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με εννέα βαθμούς, όσους έχει και η Παρί Σεν Ζερμέν, που υποδέχεται την Μπασακσεχίρ.

Ζήτημα γοήτρου είναι το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους ή διαφορετικά Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο. Τόσο οι Καταλανοί, όσο και οι «μπιανκονέρι» έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους «16» της διοργάνωσης και το μόνο που μένει να κριθεί από την αναμέτρηση της Βαρκελώνης είναι η πρώτη θέση του ομίλου.

Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπριζ και με νίκη ή ισοπαλία παίρνει την πρόκριση. Οι Βέλγοι ψάχνουν μόνο το «διπλό» στην Ιταλία, ώστε να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο.

Δείτε το αποψινό πρόγραμμα του Champions League και τις βαθμολογίες:

5ος Όμιλος

Τσέλσι – Κράσνονταρ (22:00)

Ρεν – Σεβίλλη (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Τσέλσι 13

2. Σεβίλλη 10

3. Κράσνονταρ 4

4. Ρεν 1

6ος Όμιλος

Λάτσιο – Μπριζ (19:55)

Ζενίτ – Ντόρτμουντ (19:55)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ντόρτμουντ 10

2. Λάτσιο 9

3. Μπριζ 7

4. Ζενίτ 1

7ος Όμιλος

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους (22:00)

Ντιναμό Κιέβου – Φερεντσβάρος (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μπαρτσελόνα 15

2. Γιουβέντους 12

3. Ντιναμό Κιέβου 1

4. Φερεντσβάρος 1

8ος Όμιλος

Παρί – Μπασακσεχίρ (22:00)

Λειψία – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9

2. Παρί 9

3. Λειψία 9

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Μπασακσεχίρ 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.