ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Champions League: Νίκη κόντρα στην Πόρτο για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Europa League o Ολυμπιακός

Champions League: Νίκη κόντρα στην Πόρτο για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Europa League o Ολυμπιακός

Την τελευταία του αναμέτρηση δίνει για τους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Πόρτο και θέλει τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μαρσέιγ, η οποία την ίδια ώρα παίζει με τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχουν τον στόχο τους, όπως έκαναν με τη Μίλαν και τον Ερυθρό Αστέρα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Άλλωστε, τα κίνητρα, πέρα από την συμμετοχή στην Ευρώπη και το νέο έτος, είναι τα έσοδα από μία νίκη επί των «δράκων», τα μπόνους από την πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και παράλληλα η άνοδος η δική του και της Ελλάδας στις σχετικές βαθμολογίες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει μόνο μία θέση ανοικτή και αυτή αφορά το ένα άκρο της επίθεσης.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σισέ, Σεμέντο και Χολέμπας.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στο ένα άκρο θα παίξει ο Φορτούνης, στο άλλο θα είναι ο Βρουσάι ή ο Μασούρας και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς και Σουντανί.

Από την πλευρά τους, οι Πορτογάλοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Εμπεμπά, Σαρ, Ζαϊντού, Οτάβιο, Φάμπιο Βιέιρα, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Λουίς Ντίας και Μαρεγκά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.