ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Η Παρί διέλυσε (5-1) την Μπασακσεχίρ – Απέκλεισε τον Άγιαξ η Αταλάντα

Champions League: Η Παρί διέλυσε (5-1) την Μπασακσεχίρ – Απέκλεισε τον Άγιαξ η Αταλάντα

Η Αταλάντα κέρδισε τον Άγιαξ και προκρίθηκε στους «16» του UEFA Champions League, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-1 την Μπασακσεχίρ.

Στο Παρίσι, όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης επισκίασαν τα πάντα, αλλά μία μέρα μετά το ματς συνεχίστηκε και οι Γάλλοι δεν είχαν καμία δυσκολία απέναντι στους Τούρκους. Με τον Νεϊμάρ να κάνει χατ-τρικ (21′, 38′, 50′) και τον Μπαπέ να βάζει δύο γκολ (42′ πεν., 62′) η Παρί συνέτριψε με 5-1 την Μπασακσεχίρ (57′ Τοπάλ), παίρνοντας τελικά την 1η θέση στον όμιλό της και αφήνοντας στη 2η την Λειψία.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Παρί Σεν Ζερμέν 12
2) Λειψία 12
3) Μάντσεστερ Γιουν. 9
4) Μπασακσεχίρ 3

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλη πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης για δεύτερη σερί χρονιά πήρε η Αταλάντα, η οποία… μεγαλώνει. Αν και τη βόλευε και η ισοπαλία κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, η ιταλική ομάδα νίκησε με το γκολ του Μουριέλ στο 85′ (0-1) και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εκεί όπου θα βρίσκεται, έχοντας εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά από την προηγούμενη εβδομάδα, και η Λίβερπουλ, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μίντιλαντ με τον Τσιμίκα να είναι βασικός και να γίνεται αλλαγή λόγω τραυματισμού. Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ αμέσως, στο 1ο λεπτό, με τον Σαλάχ, αλλά οι Δανοί ισοφάρισαν στο 62′ με πέναλτι του Σολτς και πήραν έστω τον βαθμό.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1) Λίβερπουλ 13
2) Αταλάντα 11
3) Αγιαξ 7
4) Μίντιλαντ 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.