ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιστρέφει στο MEGA το Champions League από την σεζόν 2021-22

Επιστρέφει στο MEGA το Champions League από την σεζόν 2021-22

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να επιστρέψει μετά από πάρα πολλά χρόνια στο MEGA, από τη σεζόν 2021-2022 και για τρία χρόνια.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση το MEGA μπήκε στη διαδικασία πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη, στο Champions League.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα συντονίζονται τα ποδοσφαιρικά βράδια της Τετάρτης, με τα γήπεδα της Ευρώπης για να παρακολουθούν τους αγώνες του Champions League, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2021-2022, και για τρία χρόνια. Εννοείται πως αν ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί να αγωνίζεται Τετάρτη, τότε η μετάδοση του αγώνα θα γίνεται από το MEGA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το MEGA θα μεταδίδει live τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς και σε ειδικό πρόγραμμα, τα highlights όλων των άλλων αγώνων και της Τετάρτης και της Τρίτης. Ένα φαντασμαγορικό σόου από τις 9 το βράδυ με όλη τη δράση από τα γήπεδα και τη σφραγίδα του τηλεοπτικού σταθμού, που υπήρξε συνυφασμένος με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για 17 χρόνια, από το ξεκίνημα της το 1993.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.