ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Champions League: Πήρε αυτό που ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης – Με ανατροπή στα ημιτελικά η Μ.Σίτι

Champions League: Πήρε αυτό που ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης – Με ανατροπή στα ημιτελικά η Μ.Σίτι

Ρεάλ Μαδίτης και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι δύο ομάδες που ολοκλήρωσαν την τετράδα των ημιτελικών του Champions League, μετά το 0-0 απέναντι στην Λίβερπουλ και τη νίκη με 2-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στα ημιτελικά του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η Ρεάλ Μαδρίτης διαφύλαξε το 3-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε κρατώντας τη Λίβερπουλ στο 0-0 στο «Ανφιλντ». Αφού ξεπέρασε την αρχική επιθετικότητα των «κόκκινων» με τον Κουρτουά να εξουδετερώνει τις προσπάθειες του Σαλάχ και του Μίλνερ, η «βασίλισσα» έφερε το ματς στα μέτρα της και πλέον προετοιμάζεται για τις «μάχες» εναντίον της Τσέλσι στους ημιτελικούς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ (60΄ Ζότα), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ (60΄ Τιάγκο), Σαλάχ, Φιρμίνο (82΄ Σακίρι), Μανέ (82΄ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος (72΄ Οντριοθόλα), Ασένσιο (82΄ Ίσκο), Μπενζεμά, Βινίσιους (72΄ Ροντρίγκο).

Ζευγάρωσε τις νίκες η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα

Στο «Ζίγκαλ Ιντούνα» η Ντόρτμουντ έφερε από νωρίς σε δύσκολη θέση τη Μάντσεστερ Σίτι (είχε κερδίσει 2-1 στην Αγγλία) όταν προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του 17χρονου Τζουντ Μπέλιγχαμ. Όμως οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα που είχαν «κληρονομιά» το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Με πέναλτι του Μαχρέζ (από χέρι του Εμρέ Τσαν) στο 55΄ και μακρινό σουτ του Φόντεν στο 75΄, επικράτησαν με το ίδιο σκορ και θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «4».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προκρίθηκε για δεύτερη φορά μετά απ’ τη σεζόν 2015/2016 στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Εντίν Τέρζιτς): Χιτς, Μορέι (82΄ Τίγκες), Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέρο, Τζαν, Μπέλινχγαμ (81΄ Μπραντ), Νταχούντ (76΄ Αζάρ), Κνάουφ (68΄ Ρέινα), Χάαλαντ, Ρόις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντίόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Ντε Μπράινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ (88΄ Στέρλινγκ), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.