ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του στο Champions League

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του στο Champions League

Ο Ολυμπιακός… χαμογέλασε μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League, καθώς αποφεύγει έναν προκριματικό γύρο και έτσι θα ξεκινήσει την περιπέτειά του στην επόμενη διοργάνωση από τον δεύτερο γύρο.

Τα νέα που ήρθαν από την Αγγλία το απόγευμα της Κυριακής ήταν ευχάριστα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, καθώς η Τσέλσι παρά την ήττα από την Αστον Βίλα (2-1) τερμάτισε στην 4η θέση της Premier League και οι Ερυθρόλευκοι θα μπουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του C.L.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, θα είναι στους ισχυρός σε όλους τους γύρους. Ακόμα και στα πλέι οφ της διοργάνωσης, γεγονός που θα τον βοηθήσει να αποφύγει δυνατούς αντιπάλους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το έργο του θα είναι εύκολο, αφού υπάρχουν δυνατές και άκρως επικίνδυνες ομάδες.

Στον δεύτερο γύρο ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών βρίσκονται ομάδες όπως οι Φερεντσβάρος, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ομόνοια, ενώ στον τρίτο γύρο βλέπουμε τα ονόματα ομάδων όπως οι Λουντογκόρετς, Μάλμε, Κλουζ και Λέγκια.

Εάν οι Ερυθρόλευκοι φτάσουν μέχρι τα πλέι οφ θα βρίσκονται επίσης στους ισχυρούς και θα αποφύγουν ομάδες όπως οι Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σλάβια Πράγας, ενώ στους ανίσχυρους θα βρίσκονται πιθανότατα οι Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Ρέιντζερς και Μίντιλαντ ή Μπρόντμπι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν η ομάδα του μεγάλου λιμανιού βρεθεί στα πλέι οφ θα εξασφαλίσει μίνιμουμ τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Ο στόχος φυσικά είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και γι’ αυτόν θα παλέψουν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) με 13.500 βαθμούς
Σκεντίγια (Β. Μακεδονία) με 9.000 βαθμούς
Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) με 7.500 βαθμούς
Αλασκέρτ (Αρμενία) με 6.500 βαθμούς
Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) με 6.500 βαθμούς
Ζαλγκίρις (Λιθουανία) 6.500 βαθμούς
Φλόρα (Εσθονία) με 6.250 βαθμούς
Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο) με 6.000 βαθμούς
Ομόνοια (Κύπρος) με 5.550 βαθμούς
Μούρα (Σλοβενία) με 3.000 βαθμούς

Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 3ο προκριματικό

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) με 28.000 βαθμούς
Μάλμε (Σουηδία) με 18.500 βαθμούς
Κλούζ (Ρουμανία) με 16.500 βαθμούς
Λέγκια (Πολωνία) με 16.500 βαθμούς
Σέριφ (Μολδαβία) με 14.500 βαθμούς
Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν) με 5.000 βαθμούς

Οι πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs

Ισχυροί

Σάλτσμπουργκ με 59.000 βαθμούς
Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 44.500 βαθμούς
Σλάβια Πράγας με 43.500 βαθμούς
Ολυμπιακός με 43.000 βαθμούς

Ανίσχυροι

Γιούνγκ Μπόις με 35.000 βαθμούς
Ερυθρός Αστέρας με 32.500 βαθμούς
Ρέιντζερς με 31.250 βαθμούς
Μίντιλαντ με 13.500 βαθμούς ή Μπρόντμπι με 7.000 βαθμούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.