ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λευκορώσος διαιτητής στο Ολυμπιακός-Άιντραχτ – Ποιος θα «σφυρίξει» στο ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη

Πολωνός «σφυρίζει» τον ΠΑΟΚ

Λευκορώσος διαιτητής στο Ολυμπιακός-Άιντραχτ – Ποιος θα «σφυρίξει» στο ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Πέμπτη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League και ο Λευκορώσος, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, όπως σχετικά ανακοίνωσε σήμερα η UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζουκ και Ολεγκ Μασλιάνκο, 4ος διαιτητής ο Βίκτορ Σίμουσικ και στο VAR οι Ιταλοί, Πάολο Βαλέρι και Φιλίπο Μέλι.

Πολωνός «σφυρίζει» τον ΠΑΟΚ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Πέμπτη στην Τούμπα την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa Conference League και ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, όπως σχετικά ανακοίνωσε σήμερα η UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ράντοσλαβ Σιέκα και Ανταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Πολωνός, Πιότρ Λάσικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.