ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Λεφτά …με το τσουβάλι θα πάρουν οι διαιτητές από τη Super League

Λεφτά …με το τσουβάλι θα πάρουν οι διαιτητές από τη Super League

“Χαμόγελα” βγήκαν στο χώρο της διαιτησίας από την απόφαση της Super League να πληρώσει τους ρέφερις. Με καθυστέρηση έλαβαν τα χρήματά τους λόγω του γεγονότος ότι ο συνεταιρισμός δεν έχει βρει χορηγό για το πρωτάθλημα και τα έσοδα είναι περιορισμένα.

Στο mail που εστάλη στους διαιτητές, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι “η Super League, θα προχωρήσει από την 12/01/2016 την πληρωμή των αποζημιώσεων (αμοιβών & ημεραργιών) και εξόδων μετακινήσεων, από 1η αγωνιστική έως και 5η αγωνιστική”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αμοιβή του διαιτητή για κάθε αγώνα, “καθαρά, είναι 1.540 ευρώ, των βοηθών 535 και του 4ου 305 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.