ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαιτητής αρνήθηκε να πληρωθεί με 500ευρω σε ματς της Γ΄ Εθνικής και δεν έφευγε από το γήπεδο

Διαιτητής αρνήθηκε να πληρωθεί με 500ευρω σε ματς της Γ΄ Εθνικής και δεν έφευγε από το γήπεδο

Μια ακόμα ιστορία διαιτητικής τρέλας σημειώθηκε στην Κρήτη. Ο ρέφερι του ΠΑΟ Κρουσώνα-Ιωνικός… κλώτσησε στην πληρωμή του με χαρτονόμισμα των 500 ευρώ και δεν έφευγε από το γήπεδο αν δεν του το άλλαζαν.

Αλλού δεν έχουν να τους πληρώσουν στην ώρα τους και αλλού τους τα δίνουν και κάνουν τους… δύσκολους. 

Την ίδια μέρα που στα Χανιά ο Γρατσάνης αρνήθηκε να δεχθεί την κάλυψη του εξοδολογίου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα επειδή ήταν εκπρόθεσμη, συνάδελφός του σε διαφορετικό σημείο της Κρήτης πρωταγωνίστησε σε μια άλλη ιστορία διαιτητικής τρέλας. 

Σύμφωνα με το «neakriti.gr», στο παιχνίδι του ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Ιωνικό για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, οι γηπεδούχοι κατέβαλαν κανονικά πριν την έναρξη το αντίτιμο που προβλέπεται για τον διαιτητή και τους βοηθούς (ύψους 800 ευρώ). Μετά τη λήξη του αγώνα ωστόσο, ο ρέφερι Γιουματζίδης… κλώτσησε στην πληρωμή του με χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. 

«Αν δεν μου το αλλάξετε να μου το κάνετε ψιλά, δεν φεύγω από ‘δω», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που του αποδίδεται, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να προσπαθούν μάταια να τον μεταπείσουν λέγοντας «πού να τρέχουμε να στο αλλάξουμε άνθρωπε μου, γνήσιο είναι»! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού είδαν και απόειδαν λοιπόν και συνειδητοποίησαν ότι ο διαιτητής είναι αμετακίνητος, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ έκαναν… ρεφενέ με 50ευρά ο καθένας από την τσέπη του και ικανοποίησαν εντέλει το αίτημα του ρέφερι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.