O Αρετόπουλος σφυρίζει στην Τούμπα!

O Αρετόπουλος σφυρίζει στην Τούμπα!

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε από την ΕΠΟ στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που θα κρίνει την πρώτη θέση των play off.  Μια επιλογή που ξυπνά μνήμες καθώς στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε δώσει πέναλτι υπέρ του “Δικεφάλου του Βορρά” για παράβαση εκτός περιοχής.

Στον άλλο αγώνα για την τελευταία αγωνιστική των play-offs (Πανιώνιος-ΑΕΚ), ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος επανέρχεται έπειτα από τον πολυσυζητημένο ημιτελικό του Κυπέλλου (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, στον οποίο “άλλαξε τον κανονισμό, διαφοροποιώντας το τι έπραξε στη Λεωφόρο”, σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref, Κώστα Παπασταμάτη.

Αναλυτικά οι ορισμοί και στις δύο αναμετρήσεις:

31/05 20:15 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ

ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΣΕΛΙΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΕΡΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

31/05 20:15 ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΤΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.