ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απάντηση της ΟΔΚΕ σε Γ. Βασιλειάδη: «Άκρως λανθασμένη και απόλυτα ατυχής δήλωση»

Απάντηση της ΟΔΚΕ σε Γ. Βασιλειάδη: «Άκρως λανθασμένη και απόλυτα ατυχής δήλωση»

Με ανακοίνωσή της, η ΟΔΚΕ, απάντησε στις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, με τις οποίες αναφερόταν στην ελληνική διαιτησία.

Ο ισχυρισμός του Γιώργου Βασιλειάδη, περί κρίσης στην ελληνική διαιτησία, προκάλεσε την αντίδραση της ΟΔΚΕ. Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει “λανθασμένη και απόλυτα ατυχής” τη συγκεκριμένη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ τονίζει ότι “οι Έλληνες διαιτητές δεν πρέπει να αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα πολιτικών και σωματειακών θεμάτων και δεν πρέπει να ποδηγετούνται”.

Η ανακοίνωση:

“Αξιότιμε Κε. Υπουργέ,

Σας δηλώνουμε ότι η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης, η οποία δεν τυγχάνει επιχορήγησης από το υπουργείο σας, παραμένει στα υψηλότερα κλιμάκια διαιτησίας παγκοσμίως.

Η δήλωση σας ότι η Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα διανύει περίοδο κρίσης, είναι άκρως λανθασμένη και απόλυτα ατυχής.

Σε καμία περίπτωση οι Έλληνες Διαιτητές δεν πρέπει να αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα πολιτικών και σωματειακών θεμάτων και δεν πρέπει να ποδηγετούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί αυτού, οι Έλληνες Διαιτητές επιβάλλεται να τυγχάνουν της προστασίας σας με αποκλειστικό στόχο την αξιοπιστία και την ακεραιότητα των πρωταθλημάτων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.