Έγραψε ιστορία: Διαιτητής πλασάρει και σκοράρει στην Ολλανδία (βίντεο-φωτο)

Έγραψε ιστορία: Διαιτητής πλασάρει και σκοράρει στην Ολλανδία (βίντεο-φωτο)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία το… γκολ που πέτυχε ένας διαιτητής. Ναι, καλά διαβάσατε: Σκόρερ στην αναμέτρηση μεταξύ των Χάρκεμασε Μπόις και της Χεκ χρίστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος αντί να αποφύγει την μπάλα (μάλλον) την έσπρωξε προς το τέρμα με ένα… αριστοτεχνικό «τσίμπημα».

Το περιστατικό συνέβη στο πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας της Ολλανδίας και πρωταγωνιστής ο ρέφερι Μόρις Πάαρχουις. Στο 66′ κι ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ των Χάρκεμασε Μπόις, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια αντεπίθεση, μπήκαν στην περιοχή, έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ένας αμυντικός απομάκρυνε άνω στη γραμμή. Η φάση όμως συνεχίστηκε με απίθανη εξέλιξη. Η μπάλα έφτασε στα πόδια ενός επιθετικού της Χεκ, ο οποίος πάσαρε με δύναμη. Η μπάλα κόντραρε στο πόδι ενός αμυντικού και ο διαιτητής που βρέθηκε πολύ κοντά στη φάση, έχοντας ήδη πατήσει στη μικρή περιοχή (!), την έστειλε στα δίχτυα.


Το 3-2 ήταν γεγονός με σκόρερ τον διαιτητή Μόρις Πάαρχουις, ο οποίος έγραψε ιστορία. Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων δεν έπιασαν τόπο καθώς ο ρέφερι θεωρείται «νεκρό» σημείο εντός του γηπέδου και το γκολ μέτρησε κανονικά προκαλώντας την αντίδραση όχι μόνο των παικτών. Στα ολλανδικά media και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικράτησε χαμός καθώς άπαντες αναζητούσαν αν πράγματι ο διαιτητής σκόραρε ηθελημένα ή αν στην προσπάθειά του να αποφύγει την μπάλα την έστειλε άθελά του στα δίχτυα.

Κι όσες φορές κι αν δούμε το γκολ δεν καταλήγουμε και τόσο εύκολα στο δεύτερο συμπέρασμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.