Αποχή διαρκείας ανακοίνωσαν οι διαιτητές

Αποχή διαρκείας ανακοίνωσαν οι διαιτητές

Από την 17η αγωνιστική θα ξεκινήσει η επ’ αόριστον αποχή των διαιτητών της Super League 1

Οι διαιτητές αποφάσισαν επ’ αόριστον αποχή, αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική, λόγω και της επίθεσης στον Ευαγγέλου.

Μετά το 76/76 «ναι» οι διαιτητές αποφάσισαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/12) η αποχή να ξεκινήσει από την 17η και όχι από την 18η όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, μετά τα κρούσματα των μηνύσεων από τον Αχιλλέα Μπέο, και όχι μόνο, αλλά και της επίθεσης στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου και να είναι επ’ αόριστον.

Μέχρι το βράδυ οι διαιτητές αναμένεται να στείλουν επιστολή στη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, και να κάνουν, και επίσημα γνωστή, την απόφαση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αγωνιστική περιλαμβάνει τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.