Ελληνικό πρωτάθλημα: Στα χέρια των διαιτητών η κρίσιμη απόφαση για το μέλλον

Ελληνικό πρωτάθλημα: Στα χέρια των διαιτητών η κρίσιμη απόφαση για το μέλλον

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ μεταξύ των ανθρώπων της ΚΕΔ, εκπροσώπων της Super League και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρξει, ωστόσο, οριστικό αποτέλεσμα.

Οι επιτελείς της Λίγκας προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες διαιτητές να μην απέχουν από τα καθήκοντα τους, όπως έχουν εξαγγείλει μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα πήγαινε πίσω ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος της Super League 1, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον, το «μπαλάκι» έχει περάσει στην πλευρά των ρέφερι, καθώς μετά το πέρας της συνάντησης, οι Τζήλος, Ζαχαριάδης και Παπαπέτρου, που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία τους, απομονώθηκαν ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν εν τέλει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της Super League, ο Μηνάς Λυσάνδρου είπε: «Ήταν μία μακρά συνάντηση, ενώ υπήρξε και το κομμάτι που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις, θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι θα αποφασίσουν εκείνοι. Για οτιδήποτε προκύψει, θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.