ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οργή στην ΑΕΚ για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οργή στην ΑΕΚ για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ

Έντονη η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ για δύο φάσεις στο ματς της Τούμπας, φωνάζοντας για φάουλ του Σβιντέρσκι πάνω στον Βράνιες στη φάση του πέναλτι και για χέρι του Βαρέλα μέσα στην περιοχή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Ισραηλινού διαιτητή Γκρίνφελντ από την Ένωση ήταν έντονη.

Στην ΑΕΚ φωνάζουν για δύο φάσεις:

Η πρώτη ήταν στο πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ καθώς πριν το κράτημα του Σιμόες πάνω στον Βιεϊρίνια οι κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για φάουλ του Σβιντέρσκι πάνω στον Βράνιες.

Η δεύτερη περίπτωση για την οποία διαμαρτύρεται έντονα η ΑΕΚ είναι εκείνη στο 85′ για χέρι του Βαρέλα μέσα στην περιοχή στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Βράνιες στον αέρα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ με το σφύριγμα της λήξης διαμαρτυρήθηκαν στον Γκρίνφελντ για τις αποφάσεις του και για τη συνολική διαιτησία στην αναμέτρηση.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ τα βάζει με τον Μέλο Περέιρα και ουσιαστικά ζητάει την παραίτησή του. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναρωτιόμαστε πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία του σημερινού αγώνα με Έλληνα διαιτητή. Αναρωτιόμαστε επίσης με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή της διαιτητικής ομάδας από τον κ. Περέιρα, που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αλλοίωση αποτελέσματος του σημερινού ντέρμπι στην Τούμπα. Ίσως τελικά αντί για την αποχή των διαιτητών το ενδεδειγμένο σενάριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ήταν η αποχή του κ. Περέιρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.